سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ 09 September 2025
سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۱۰۱۴۴۵

قالیباف: از روحیه خوب آقای پزشکیان تشکر می‌کنم؛ جلسه امروز در مجلس با پیگیری ایشان تشکیل شد | این جلسه صرفا بر مسائل اقتصادی متمرکز بود

قالیباف: از روحیه خوب آقای پزشکیان تشکر می‌کنم؛ جلسه امروز در مجلس با پیگیری ایشان تشکیل شد | این جلسه صرفا بر مسائل اقتصادی متمرکز بود
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اجماع سازی که امروز فراهم شده، فرصت ارزشمندی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در جهت حل مشکلات اقتصادی است.

به گزارش فراز، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در حاشیه جلسه غیرعلنی امروز مجلس در ارزیابی از نشست مشترک مجلس و دولت، گفت: لازم می‌دانم از روحیه خوب آقای پزشکیان تشکر کنم؛ ایشان همیشه داوطلب حضور در مجلس هستند و با پیگیری‌های ایشان این جلسات برقرار شد.

رئیس مجلس افرود: آقای پزشکیان امروز گفتند که حاضرند ماهی یک بار هم در مجلس حضور یابند. این همان نکته‌ای است که حضرت آقا همواره بر اجماع‌سازی تأکید داشته‌اند؛ اجماع سازی که امروز فراهم شده، فرصتی ارزشمند برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در جهت حل مشکلات اقتصادی با توجه به شرایط کنونی کشور است.

قالیباف بیان کرد: جلسه امروز از ساعت ۶:۳۰ تا ۹:۳۰ صبح به طول انجامید و به‌طور کامل بر مسائل اقتصادی متمرکز بود. جمع‌بندی جلسه این شد که درباره بودجه عملیاتی و کوچک‌سازی دولت که هم در برنامه هفتم و هم در اولویت برنامه‌های دولت قرار دارد، کمیته‌های مشترکی میان دولت و مجلس برای اجرایی شدن دستورالعمل‌های لازم برای جهت پیاده کردن سیاست‌های دولت تشکیل شود.

رئیس مجلس با تاکید بر اینکه برنامه هفتم میثاق ملی ما است، گفت: برنامه هفتم تنها سندی است که همه روی آن اجماع دارند. مطمئنم با این نگاه، در سال دوم اجرای برنامه، با سرعت بیشتری در مسیر حل مشکلات اقتصادی مردم حرکت می‌کنیم.

وی اضافه کرد: البته بخشی از اقدامات نیز باید به صورت ضربتی انجام شود مانند اجرای کالابرگ الکترونیک که هم مورد تأکید حضرت آقاست و در قانون آمده و هم دستور صریح رئیس‌جمهور برای پیشبرد آن صادر شده است.

قالیباف بیان کرد: اساس کار ما تولید ثروت و بزرگ کردن کیک اقتصاد است که ان‌شاءالله در سال دوم اجرای برنامه جدی‌تر دنبال خواهد شد.

وی در پایان اظهار کرد: جلساتی بین مجلس و دولت درباره گزارش عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه برگزار شده است. ان‌شاءالله پایان شهریورماه دولت گزارش را به مجلس می‌دهد و براساس آن گام‌ها برداشته می‌شود.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

این «سنگ» چرا از الماس کمیاب‌تر و از طلا گران‌تر است؟

سرباز یهودی در سنگر دفاع از ایران

با شهریه این مدارس در تهران می‌توانید یک خودرو بخرید!

افزایش جهانی قیمت نفت در پی حمله هوایی ارتش اسرائیل به محل جلسه سران حماس در قطر

واکنش عربستان سعودی: با تمام امکانات در کنار قطر می‌ایستیم

انقلاب مخملی در میانه مرز چین و هند

پیامد ترور رهبران حماس در قطر

دفتر نتانیاهو: حمله به مقام‌های ارشد حماس یک عملیات مستقل اسرائیلی بود

آرزویی که تیک خورد؛ دختر روشندل چگونه رتبه ۱۲ کنکور سراسری ۱۴۰۴ را کسب کرد؟

مشاور دیپلماتیک رئیس دولت امارات متحده عربی: با روح و جانمان در کنار برادران قطری هستیم

قطر: در برابر تعرض اسرائیل به حاکمیت خود مسامحه نخواهیم کرد

حمله اسرائیل به نشست مقامات ارشد حماس در دوحه

تشریح اقدامات اقتصادی کشور به روایت رئیس‌کل بانک مرکزی | فرزین: ذخایر طلای بانک مرکزی ایران ۳۷ درصد بیشتر شد

پیشنهاد سردبیر

روایت سامه‌یح نماینده یهودیان از دفاع مقدس در برابر اسراییل

سرباز یهودی در سنگر دفاع از ایران

زندگی